Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ създава звено Енергиен омбудсман

12.03.2013   |   Бизнес
 

ЧЕЗ обяви създаването на звено Енергиен омбудсман, а длъжността се заема от Радослав Димитров, дългогодишен сппециалист в областта на енергетиката и обслужването на клиенти. Във връзка с това компанията обявява Ден на отворени врати за новосъздаденото звено в сряда - 13 март, от 13.00 ч. до 15.00 ч. в Центъра за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, пл. Позитано 2А в столицата.

"Позицията Енергиен омбудсман се разкрива в съответствие с Директива 2009/72/ЕО на Европейския парламент относно общите правила за вътрешния пазар на електроенергия", информират от компанията. "Със създаването на Енергиен омбудсман в ЧЕЗ клиентите ще могат да се обръщат към него винаги, когато се съмняват в коректното решаване на техните жалби. Омбудсманът ще приема също така предложения на потребителите как да бъде подобрено обслужването на клиентите.

Омбудсманът ще проверява всеки сигнал, независимо от предходните заключения по него. Той запазва неутралитет както спрямо клиентите, така и спрямо дружествата от групата ЧЕЗ и винаги взема предвид аргументите и на двете страни", допълват те.

Сигнали и предложения към енергийния омбудсман на ЧЕЗ могат да се подават на телефон: 02 8958 450, факс: 02 8959 770, електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или чрез писмо на адрес: гр. София 1000, ул. Г. С. Раковски 140.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   енергиен омбудсман   електроенергия  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ТРИСТАН 02
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииБизнесИнвестицииОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...