Powerindustry Bulgaria  

Днес се открива енергийният форум в Турция

21.03.2013   |   Събития
 

На 21 и 22 март в Истанбул се провежда четвъртият издание на годишния енергиен форум на Турция (Turkey Energy Forum), съобщиха от Българската фотоволтаична организация, които са партньор на събитието. Форумът предоставя платформа за срещи между експерти в индустрията, за дискусии по ключови проблеми, свързани с производството и преноса на енергийните източници с най-голям потенциал, в това число въглища, газ, ядрена, вятърна и слънчева енергия.

На събитието присъстват ръководители от международни предприятия и разработчици, банкери и финансисти, производители и други заинтересовани лица, които ще поставят акцент върху основни проблеми и ще предложат решения за тях, като използват най-добрите практики от Турция и света.

Форумът има за цел да обърне внимание на важната роля на регулациите и законодателните предизвикателства, които стоят пред невъзобновяемите източници на енергийния пазар, както и пред развитието и огромния потенциал на възобновяемите източници, оценявайки финансовата стабилност на вятърните, соларните и хидро проектите.

     
Източник: БФА; снимка: TEF

Ключови думи: БФА   вятърна енергия   слънчева енергия  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ТРИСТАН 02
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииБизнесИнвестицииОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...