Powerindustry Bulgaria  

Четирима студенти започват платен стаж в Овергаз

22.05.2013   |   Кариери
 

Четирима студенти - двама от СУ Св. Климент Охридски и по един от УНСС и ТУ-София, спечелиха платен летен стаж в Овергаз, съобщиха от компанията.
 
Младежите са сред победителите в студентското предприемаческо състезание Ф.И.Р.М.А. 4, което газовата компания организира за четвърта поредна година в партньорство с Бизнес клуба на Алма матер, Софарма Фармасютикълс, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и Методия.

В последния етап се състезаваха 15 отбора, разпределени в три големи фирми, всяка от които разполагаше с пет отдела – Финанси и планиране, Маркетинг и реклама, Техника, Информационни технологии и Корпоративна социална отговорност. Студентите трябваше да представят цялостна бизнес стратегия на стартираща компания пред шестчленно жури – представители на фирмите-партньори на инициативата.

Убедителната работа в екип и предприемачески нюх помогнаха на 10-членния екип на студентската фирма Pure Water да продадат концепцията си за производство на таблетки за пречистване на вода и да заслужат първата награда – платен стаж в компаниите-партньори на състезанието.

„Четиримата бъдещи висшисти от фирмата-победител, които Овергаз покани на стаж, ще имат възможността да се обучават и да развият своите умения, като работят по проекти на най-голямата българска частна компания в областта на природния газ. Младежите ще могат да разчитат и на съвети от миналогодишни победители в студентското състезание, които вече работят на постоянен договор в газовото дружество”, коментираха от компанията.

От юли т. г. към тях ще се присъединят още 50 младежи от български и чуждестранни университети, които също ще вземат участие в Седмата стажантска академия на Овергаз.

В досегашните шест издания участие взеха над 550 младежи от цялата страна, като 90 от тях останаха на работа в дружеството, след като завършиха обучението си.

     
Източник: Овергаз

Ключови думи: Овергаз   природен газ   газови дружества   кариери  

Област: Кариери  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ТРИСТАН 02
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиРеализацииБизнесИнвестицииОбществени поръчки/ТърговеВидео на седмицатаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...