Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ инвестира близо 1,2 млн. лв. разпределителната мрежа на София

24.07.2013   |   Инвестиции
 

2,1 млн. лв. е общата стойност на предвидените от ЧЕЗ Разпределение България инвестиции в електроразпределителната мрежа на Западна България през юли. Най-голям обем средства ще бъдат вложени на територията на София – близо 1,2 млн. лв. За електроразпределителния район на Северозападна България са предвидени 546 000 лв., а за Югозападна България – 375 000 лв.

Най-големият проект, стартиращ този месец, е подмяна на кабели средно напрежение в проходим колектор на подстанция Студентски град в София. Там ще бъдат вложени 841 000 лв.

„Инвестицията в София е доста голяма и е насочена към подобряване на електрозахранването в южните столични квартали. Крайната цел на нашите инвестиционни проекти е да модернизираме мрежата и да постигнем европейско качество на доставките на електроенергия и на обслужването”, каза Стефан Апостолов, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

В реконструкция на мрежа ниско напрежение и изнасяне на електромерни табла на граница на собственост в с. Ореховица, Община Долна Митрополия ще бъдат вложени 250 000 лв. За присъединяване на нови клиенти на територията на Западна България, която се обслужва от ЧЕЗ, през юли са предвидени 345 000 лв.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределение България

Ключови думи: ЧЕЗ   ЧЕЗ Разпределение България   колектори   кабели   електроразпределение  

Област: Инвестиции  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...