Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ подпомага създаването на качествени кадри в българската енергетика

 

С поредица от инициативи, насочени към подкрепа на младите хора и образованието в България, електроразпределителното дружество ЧЕЗ осъществява изготвената си дългосрочна стратегия за корпоративна социална отговорност.

Партньори на компанията в реализирането й са Технически университет – София, Софийски университет, както и някои средни училища в страната.

От началото на т. г. ЧЕЗ е предоставила месечни стипендии на дванадесетокласници от пет професионални гимназии в Западна България, като част от стартиралата в началото на 2013 г. кампания за подкрепа на професионалното образование.

"ЧЕЗ е социално отговорна компания и за нас е изключително важно да работим в посока създаване на качествени кадри в българската енергетика и развиването на образованието и учебните програми в тази сфера“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Компанията традиционно провежда и стажантска програма във всички свои дружества, като на най-успешните стажанти е предоставена възможност за работа в структурите на дружеството.

     
Източник: ЧЕЗ България

Ключови думи: ЧЕЗ   електроразпределителни дружества   професионални обучения   стажантски програми  

Област: Обучения  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...