Powerindustry Bulgaria  

1,6 млн. лева инвестира ЧЕЗ в Западна България през септември

25.09.2013   |   Инвестиции
 

Проектите за подобряване на електроразпределителната мрежа, по които ЧЕЗ Разпределение България работи през месец септември, възлизат на обща стойност 1,6 милиона лева.

Реконструкцията на мрежа Ниско напрежение в село Селановци, област Враца е най-мащабният, който дружеството е стартирало през този месец, като стойността на инвестицията е 470 хил. лв.

„Основен приоритет на ЧЕЗ е непрекъснато да повишава качеството на обслужването за своите клиенти. Затова инвестираме активно в развитието и обновяването на електроразпределителната мрежа, която в по-голямата си част, е стара и силно амортизирана”, каза Стефан Апостолов, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

В София дружеството работи по подмяната на увредени при посегателства кабели от подстанция Модерно предградие на стойност 120 хиляди лева, както и по реконструкция на мрежа НН и изнасяне на електромерни табла на граница на собственост в селата Горна Малина и Палатиково.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   мрежа НН   електроразпределение  

Област: Инвестиции  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...