Powerindustry Bulgaria  

31 октомври - ИПО организира Ден на отворените врати със съдействието на Cummins Power Generation

09.10.2013   |   Предстоящо
 

На 31 октомври т. г. фирма ИПО организира Ден на отворените врати - „Надеждни енергийни решения” в шоурума на компанията. „Посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с американския производител на дизелови генератори Cummins Power Generation (CPG) и да научат защо е считан за един от лидерите на световния пазар за енергийни решения”, информират от ИПО.

На събитието ще бъдат гости водещи мениджъри и инженери от Cummins Power Generation. Заедно със специалистите от ИПО, те ще представят най-иновативните тенденции в дизайна и производството на дизелгенератори и тяхното управление.

„Присъстващите ще станат свидетели на демонстрация на живо на най-новите продукти от гамата на Cummins Power Generation, ще имат възможност да тестват и изучат лично изложеното оборудване, да научат интересна информация за техническите възможности на дизеловите генератори, тяхното приложение и начин на експлоатация от квалифицирания ни екип от технически специлисти, да посетят модерно оборудваната сервизна база, както и да присъстват на демонстрация на сервизното оборудване и да научат повече за поддръжката на машините”, допълват от компанията.

Необходимо е предварително записване поради изчерпване на местата. За регистрация и подробна програма на събитието, моля потвърдете Вашето присъствие на имейл anna.popova@ipo-bg.com или тел. 0888 28 60 35.

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Cummins Power Generation   дизелгенератори   ден на отворените врати  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...