Powerindustry Bulgaria  

ЕVN България Електроразпределение подписа споразумение за сътрудничество с ПГЕЕ - Пловдив

 

Споразумение за сътрудничество подписаха ЕVN България Електроразпределение и Професионалната гимназия по електротехника и електроника (ПГЕЕ) - Пловдив.

Документът за производствена практика беше подписан от Роналд Брехелмахер и Костадин Величков, членове на ръководството на EVN България Електроразпределение и Стоянка Анастасова, директор на ПГЕЕ – Пловдив.

В рамките на сключеното споразумение дружеството дава възможност на ученици от професионалната гимназия да провеждат практика в реална работа среда. Стаж ще преминат шест ученици от 12-ти клас на специалност Електрообзавеждане на производството на ПГЕЕ - Пловдив. Продължителността му е до април 2014 г.

Практическите занимания ще се извършват по предварително разработен от експерти на ЕVN България учебен план. Учениците ще стажуват в технически отдели и енергоцентрове по места, като по този начин ще се запознаят с дейности по различни проекти за поддържане на електроразпределителната мрежа и съоръжения, както и да придобият различни технически умения.

     
Източник: ЕVN България Електроразпределение

Ключови думи: ЕVN България Електроразпределение   електротехника   електроника   ПГЕЕ - Пловдив  

Област: Обучения/Семинари  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...