Powerindustry Bulgaria  

Булгартрансгаз търси фирма за инспекция на участъци от газопреносната система - 15.10.2013

Булгартрансгаз обяви началото на процедура за избор на фирма, която да извърши вътрешнотръбна инспекция на участъци от газопреносната система на Булгартрансгаз, разпределена в три обособени позиции.

В първата от тях е включена вътрешнотръбна инспекция с ЕМАТ технология и технология на разсеян магнитен поток (MFL технология) или еквивалентна, на два участъка от газопреносната система на Булгартрансгаз от магистрален газопровод DN 711 (28”) в участъците от очистно съоръжение (ОС) Вълчи дол – ОС Лом Черковна с дължина 135 км и ОС Лом Черковна – ОС Беглеж с дължина 122 км.

Следващата обособена позиция включва идентичен вид инспекция с геометрично бутало и с технология на разсеян магнитен поток (MFL технология) или еквивалентна, на два участъка от газопреносната система на Булгартрансгаз, с външен диаметър DN 530 (20”), в участъка от ОС Пиперево - ОС Гюешево от транзитната преносна система с дължина 62 км и в участъка от ОС Осиково - ОС Русе от магистрален газопровод с дължина 60 км.

Последната обособена позиция включва вътрешнотръбна инспекция с геометрично бутало и с технология на разсеян магнитен поток (MFL технология) или еквивалентна, на два участъка от транзитната преносна система на възложителя, с външен диаметър DN 1200 (48”) в участъка от ОС Кардам – ОС Одринци с дължина 44 км и в участъка от ОС Рупча – ОС Лозенец с дължина 45 км.

Прогнозната стойност на поръчката възлиза на приблизително 4,5 млн. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 18 ноември т. г.

Пълните изисквания на възложителя може да намерите на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   вътрешнотръбна инспекция   магистрален газопровод   газопреносна система  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...