Powerindustry Bulgaria  

Булгартрансгаз търси фирма за инспекция на участъци от газопреносната система

Булгартрансгаз обяви началото на процедура за избор на фирма, която да извърши вътрешнотръбна инспекция на участъци от газопреносната система на Булгартрансгаз, разпределена в три обособени позиции.

В първата от тях е включена вътрешнотръбна инспекция с ЕМАТ технология и технология на разсеян магнитен поток (MFL технология) или еквивалентна, на два участъка от газопреносната система на Булгартрансгаз от магистрален газопровод DN 711 (28”) в участъците от очистно съоръжение (ОС) Вълчи дол – ОС Лом Черковна с дължина 135 км и ОС Лом Черковна – ОС Беглеж с дължина 122 км.

Следващата обособена позиция включва идентичен вид инспекция с геометрично бутало и с технология на разсеян магнитен поток (MFL технология) или еквивалентна, на два участъка от газопреносната система на Булгартрансгаз, с външен диаметър DN 530 (20”), в участъка от ОС Пиперево - ОС Гюешево от транзитната преносна система с дължина 62 км и в участъка от ОС Осиково - ОС Русе от магистрален газопровод с дължина 60 км.

Последната обособена позиция включва вътрешнотръбна инспекция с геометрично бутало и с технология на разсеян магнитен поток (MFL технология) или еквивалентна, на два участъка от транзитната преносна система на възложителя, с външен диаметър DN 1200 (48”) в участъка от ОС Кардам – ОС Одринци с дължина 44 км и в участъка от ОС Рупча – ОС Лозенец с дължина 45 км.

Прогнозната стойност на поръчката възлиза на приблизително 4,5 млн. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 18 ноември т. г.

Пълните изисквания на възложителя може да намерите на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   вътрешнотръбна инспекция   магистрален газопровод   газопреносна система  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...