Powerindustry Bulgaria  

ИПО проведе Ден на отворените врати в шоурума си в София

01.11.2013   |   Събития
 

ИПО проведе Ден на отворените врати в своя шоурум в София на 31 октомври т. г. Над 40 професионалисти от различни сектори на индустрията посетиха събитието, което се проведе под мотото "Надеждни енергийни решения" и представи решенията на американския производител на дизелови генератори Cummins Power Generation (CPG).

Събитието бе открито от инж. Георги Попов, заместник-управител на ИПО, и инж. Иван Димитров, директор на Cummins, които приветстваха присъстващите и очертаха акцентите в програмата. Специални гости от Cummins Power Generation бяха Фабрицио Мози, регионален генерален мениджър за Европа, и Люк Ууд, акаунт мениджър за България. Те представиха данни за най-новите продукти и въведения от производствената фабрика на CPG в Кент.

Търговският мениджър за генераторите CPG за България Карел Райчев и сервизният мениджър Емил Дойков запознаха гостите с предимствата на продуктите, техните основни приложения, спецификации, сервиз и поддръжка.

В специално изградената демонстрационна зона гостите имаха възможност да видят дизеловите генератори в действие и да тестват техните функции. По време на демонстрацията Люк Ууд представи иновативната система за отдалечен мониторинг и сигнализация PC 500 GSM и нейните функции при дистанционна работа и поддръжка на дизелови генератори.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ИПО   Cummins Power Generation   дизелови генератори  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...