Powerindustry Bulgaria  

Отличиха Енерго-Про за постижения в инвестиционния процес

06.11.2013   |   Събития
 

Енерго-Про бе отличено със специална награда за постижения в инвестиционния процес от Камарата на строителите в България – Областно представителство Варна (КСБ-ОП Варна). Призът беше връчен в категорията Представител на експлоатационните дружества. Отличието се присъжда за първа година.

„За нас е чест да бъдем удостоени с този приз, тъй като това означава, че сме поели в правилната посока. Освен признание това е и стимул да продължим да полагаме всички усилия да бъдем ефективен партньор в процеса на инвестиционно планиране и реализиране в областта на строителството”, сподели Стефан Абаджиев, управител на Енерго-Про Варна.
 
По време на събитието за връчването на наградите на КСБ-ОП Варна г-н Абаджиев се срещна с инвеститори в строителния бранш и обсъди с тях възможностите за подобряване на комуникацията и взаимодействието в процеса на осъществяване на техните инвестиционни проекти от гледна точка на успешното им присъединяване към електроразпределителната мрежа на Енерго-Про.

     
Източник: Енерго-Про; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Енерго-Про   КСБ-ОП Варна   електроразпределителни дружества  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...