Powerindustry Bulgaria  

Овергаз с потвърдена добра оценка за социална отговорност

15.11.2013   |   Бизнес
 

Овергаз Инженеринг продължава да развива дейността си в пълно съответствие с международния стандарт Social Accountability 8000 (SA 8000). Това бе потвърдено в  заключението от регулярния одит на организацията Lloyd’s Register Quality Assurancе.

„Както през 2012 г., така и сега, ръководството на дружеството е все така ангажирано със социалната политика на фирмата, здравословните и безопасни условия на труд и стриктното спазване на трудовото законодателство. Високата квалификация на специалистите, непрестанната инвестиция в тяхното усъвършенстване, както и съпричастността им към целите на компанията, също са непроменени, което бе решаващ фактор за отличната оценка на одиторите”, коментират от компанията.

Инженеринговата фирма е и първият представител от газовия бранш в България, който от 2000 г. разполага със сертифицирани система за управление на качеството по ISO 9001, система за управление на околната среда на основа ISO 14001 от 2006 г. система за управление на здравословни и безопасни условия на труд по OHSAS 18001 от 2010 г.

     
Източник: Овергаз

Ключови думи: Овергаз   Овергаз Инженеринг   Social Accountability 8000   SA 8000   Lloyd’s Register Quality Assurancе   ISO 9001   OHSAS 18001  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...