Powerindustry Bulgaria  

Mitsubishi и Emerson удължават сътрудничеството си за ретрофит на турбини

20.11.2013   |   Бизнес
 

Mitsubishi Power Systems и Emerson Process Management удължиха съвместната си работа с проекти за модернизация на турбинни технологии. Алиансът обединява експертните умения на Emerson в проектирането и разработването на системи за автоматизация и управление за енергийния сектор с богатия опит на MPSA в областта на газовите и парни турбини, електрогенераторите с алтернативни контроли за управление, доставката на резервни части за турбини и дългосрочната поддръжка.

Започналото през 2008 г. сътрудничество цели модернизация на моделите газови турбини W501F, W501B, W501D5A, W501A, W501D5 и W251, както и всички модели парни турбини на Mitsubishi и Westinghouse. Mitsubishi придоби опит в областта на турбинните технологии на Westinghouse, след като взе участие в проектирането и разработката чрез споразумения за съвместна дейност с американския производител.

Mitsubishi и Emerson са работили съвместно по редица проекти за модернизация на турбинни технологии, като в момента извършват механични подобрения и инсталират системата за управление Ovation в две електроцентрали в Тексас. Дружествата осъществиха съвместно подобен проект през 2012 г. в завода Termovalle SCA E.S.P в Кали, Колумбия след опустошително природно бедствие.

     
Източник: Mitsubishi Power Systems

Ключови думи: Mitsubishi Power Systems   Emerson Process Management   Westinghouse   газовите турбини   парни турбини   топлоенергетика  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...