Powerindustry Bulgaria  

Ден на отворените врати провежда енергийният омбудсман на ЧЕЗ

11.12.2013   |   Събития
 

Днес между 13 и 17 ч. енергийният омбудсман на ЧЕЗ в България Радослав Димитров организира Ден на отворените врати в София. Инициативата се провежда в Центъра за обслужване на клиенти на пл. Позитано 2.

"Деветте месеца, откакто изпълнявам отговорната функция да посреднича между клиентите и компаниите от групата на ЧЕЗ в България, показаха, че личните срещи и прекият диалог с потребителите носят най-голяма полза за бързото разглеждане на всеки казус. Целта ми е да бъда максимално полезен и затова ще продължа кампанията си Дни на отворените врати в Западна България", каза Радослав Димитров.

Казусите, които попадат в обсега на дейността на омбудсмана, вече са преминали през първоначално разглеждане съгласно стандартните правила на ЧЕЗ. В противен случай той ги предава на дружеството, в чиято компетенция спадат, и информира жалбоподателя.

Сигнали към омбудсмана, както и мнения и препоръки, могат да бъдат подавани на тел. 02 895 8450, факс 02 895 9770, на електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или чрез писмо на адрес гр. София 1000, ул. "Г. С. Раковски" № 140.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   енергиен омбудсман   Радослав Димитров  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...