Powerindustry Bulgaria  

ЕнергоСервиз внедри нови системи за управление

08.01.2014   |   Инвестиции
 

ЕнергоСервиз реализира проект "Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията" по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013 г., съобщиха за PowerIndustry-Bulgaria.com от компанията.

ЕнергоСервиз разработи и внедри системи за управление в съответствие с международни стандарти ISO 14001:2004, ISO 27001:2005, SA 8000:2008 (освен внедрената вече и сертифицирана система по ISO 9001:2008). В рамките на същия проект беше внедрена и система за управление на ресурсите и бизнес процесите (ERP MS) в предприятието. Екипът на ЕнергоСервиз разработи, внедри и подготви за сертифициране и система за безопасни условия на труд в съответствие със стандарта BC OHSAS 18001:2007. Системата ще бъде сертифицирана през 2014 г.

"През месец ноември 2013 г. бяха проведени контролни одити от органа по сертификация СЖС България. По време на тези одити не бяха направени съществени забележки и препоръки. Чрез внедряването и сертифицирането на системите за управление ЕнергоСервиз ще отговори по-пълно на изискванията и очакванията на своите клиенти, партньори и служители", уточниха от компанията.

     
Източник: ЕнергоСервиз

Ключови думи: ЕнергоСервиз   системи за управление   ERP   управление на производството  

Област: Инвестиции  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Инвестиции

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...