Powerindustry Bulgaria  

Проучване и добив на нефт и газ избира доставчик на електрическа енергия

Проучване и добив на нефт и газ обяви процедура по избор на фирма за доставка на електрическа енергия и координатор на стандартна балансираща група за нуждите на дружеството.

Доставката на нетна активна електрическа енергия трябва да се извършва по свободно договорени цени за 31 обекта в областите Плевен, Добрич и Монтана за срок от 12 месеца от датата на договора.

Общото прогнозно количество на доставената енергия ще бъде 6632 MWh. Количеството е ориентировъчно за срока на договора и служи само за информация за целите на настоящата поръчка.

Прогнозната стойност на поръчката, която възлиза на почти 620 хил. лв., включва всички плащания без ДДС към изпълнителя на обществената поръчка съгласно чл. 15, ал. 3 от ЗОП и е формирана на база прогнозното количество за срока на договора и прогнозна цена за доставка на 1 MWh, както и размера на определените от регулаторния орган и закона „задължения към обществото” и акциз.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 10 февруари т. г. Детайлна информация за обявената процедура може да видите на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Проучване и добив на нефт и газ   електрическа енергия   координатори на стандартна балансираща група   електроенергия  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...