Powerindustry Bulgaria  

ЕСО търси фирма за ремонт на ВЛ 110 kV Вишеград-Граничар - 26.02.2014

Електроенергийният системен оператор обяви началото на процедура за избор на фирма, която да извърши ремонт на ВЛ 110 kV Вишеград-Граничар в участъка от стълб № 177 до стълб № 218.

Дейностите, включени в поръчката, ще бъдат извършвани по съществуващото трасе на въздушната линия, което се експлоатира от МЕПР Ямбол. Трасето на електропровода от стълб №177 до стълб №218 преминава през източните части на Сакар планина и се спуска северно от с. Мрамор, като изцяло попада на територия на община Тополовград.

Предвиденият ремонт включва демонтаж на съществуващите фазови проводници марка АСО-300 и м.з.въже С-50; демонтаж на 27 бр. стоманорешетъчни стълбове за 2х3хАСО-300; монтаж на нови 24 бр. стоманорешетъчни стълбове, болтова конструкция за 2х3хАСО-400; монтаж на нови фазови проводници марка АСО-400 в участъка за ремонт; - монтаж на ново мълниезащитно въже тип OPGW; монтаж на заземители и „ОЖ” табели на всички стълбове в участъка за ремонт.

Предварителната стойност на поръчката възлиза на 2,4 млн. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 7 април. Повече информация за условията на ЕСО може да намерите на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ЕСО   Вишеград-Граничар   фазови проводници   заземители   мълниезащитно въже  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...