Powerindustry Bulgaria  

Ден на отворените врати организира Енерго-Про на 15 март

12.03.2014   |   Предстоящо
 

На 15 март Енерго-Про провежда Ден на отворените врати, съобщават от компанията. Датата е избрана, тъй като на нея се отбелязва Световният ден на потребителя.

Дружеството отправя покана към всички желаещи да посетят уникалната високоволтова лаборатория, учебния център и центъра за обслужване на клиенти, които се намират на ул. Девня 2 във Варна. Поради специалния режим на работа на високоволтовата лаботатория, броят на местата в групите за посещение е ограничен, уточняват от Енерго-Про.

В рамките на едночасовата обиколка, която е предвидена за посетителите, те ще имат възможност да разгледат основните съоръжения, които се използват в електроразпределителната мрежа, да узнаят каква е функцията, как работи и да видят как изглежда отвътре един трафопост, да наблюдават демонстрация на основни ремонтни дейности, които изискват изкачване на железорешетъчни и стоманобетонни стълбове.

Предвижда се и истинско електрическо шоу - демонстрация на волтови дъги и пробив на изолатори във високоволтовата лаборатория на Енерго-Про.

Посещението в учебния център и високоволтовата лаборатория се извършва по строго определени мерки за безопасност, затова то ще се осъществява на групи от по 10 човека, след предварително записване.

Първата група ще започне обиколката в 10 часа, а последната обиколка е с начален час 14 ч.

Всички, които проявяват интерес към инициативата, трябва да се запишат в една от групите на телефон 0700 161 61 или на e-mail: service@energo-pro.bg до 13 март (четвъртък).

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   високоволтова лаборатория   електроенергия   енергетика   електроразпределение  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...