Powerindustry Bulgaria  

Стажантската програма ''Младежи с бъдеще'' се провежда в EVN България за девети път

26.03.2014   |   Кариери
 

EVN България подготвя за девета поредна година провеждането на стажантската си програма "Младежи с бъдеще". С нея се осигурява възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството.

Програмата е с продължителност три месеца - от юли до септември, като местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България в Пловдив и клиентски центрове в Югоизточна България.

"Стажантите ще могат да се включат в работата по значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти", споделят от EVN.

"Отличилите се по време на стажа младежи ще получат възможност да бъдат назначени на постоянна длъжност или да получат покана за посещение на централата на EVN в Австрия", допълват те.

Информация за конкретните стажантски позиции и условията, на които трябва да отговарят кандидатите е публикувана на интернет страницата на ЕVN България. Крайният срок за подаване на документи е 15 април на електронен адрес: internship@evn.bg.

     
Източник: EVN България

Ключови думи: EVN България   стажантски програми   енергетика   електроразпределение  

Област: Кариери  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...