Powerindustry Bulgaria  

Rittal представя новаторски решения за комутационна апаратура на Hannover Messe 2014

08.04.2014   |   Събития
 

Rittal представя новаторски решения за комутационна апаратура на международното изложение Hannover Messe под мотото “Индустрия на следващо ниво”. Технологиите се презентират в нов изложбен сектор от панаирните площи в Хановер, заемащ 2 хил. кв.м.

Компанията демонстрира решения, свързани с нарастващата интеграция на информационните технологии в индустрията - от индивидуални сървърни шкафове до стандартизираните центрове за данни RiMatrix S. Под общата шапка на Friedhelm Loh Group сестринските компании Cideon, Eplan и Kiesling вече предлагат на пазара усъвършенствани решения за потребителски и индустриални приложения, насочени към проектанти и производителите на комутационна апаратура.

С програмата си за технологично партньорство, базирана на КРУ платформата Ri4Power, Rittal демонстрира как контролната и комутационната апаратура могат да бъдат изработени в съответствие със стандарт DIN EN 61439 в сътрудничество с най-известните компании в сектора. По отношение на продуктовото си портфолио, Rittal разширява своята Ri4Power платформа с новоразработената 185-mm шинна система. Чрез нея компактните системи за разпределение на енергия могат лесно да бъдат приложени в индустриални приложения и в по-големи сгради.

Rittal присъства и на три други щанда на панаира в Хановер: на форумите Efficiency Arena (зала 14/15, щанд K09), Industrial IT (зала 8, щанд D19) и TectoYou (зала 11, павилион D). EPLAN ще се представи в зала 7, на щанд D18.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Hannover Messe   комутационна апаратура   Friedhelm Loh Group   RiMatrix S   Ri4Power  

Област: Енергетика   Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...