Powerindustry Bulgaria  

Siemens представи ново приложение за енергиен мониторинг

30.04.2014   |   Технологии
 

Siemens, направление Индустриална автоматизация представи ново решение за енергиен мониторинг, съобщиха за PowerIndustry-Bulgaria.com от компанията. То предлага прозрачно представяне на данните и възможност за повишаване на ефективността на инсталациите и съоръженията.

Приложението представя основните параметри за измерване на енергийни данни в индустриална среда. Контролният панел предоставя възможност за лесна обработка и стандартизация на измерените стойности.

"Контролните блокове позволяват лесно усвояване на измерените данни, както и стандартизацията на данните в единна структура. Допълнителната обработка на данните се улеснява с помощта на система за управление на енергийни данни. В зависимост от измервателния уред, с който се извършва мониторинга, на дисплея се показват само необходимите инструменти, а останалите автоматично са скрити", обясняват от компанията.

В момента приложението е достъпно за измервателните устройства ET 200SP AI Energy Meter, 7KM PAC3200, 7KM PAC4200 и SIMOCODE PRO V.

Детайлна информация за функционалността на примерното приложение може да намерите тук.

     
Източник: Сименс, Индустриална автоматизация

Ключови думи: Сименс   Индустриална автоматизация   Siemens   енергиен мониторинг   енергийни данни   измервателна техника  

Област: Технологии  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...