Powerindustry Bulgaria  

Предстои първо издание на изложението World Nuclear Exhibition - WNE

14.10.2014   |   Предстоящо
 

Първо издание на изложението за ядрена енергия World Nuclear Exhibition - WNE ще се проведе от 14 до 16 октомври т. г. в Париж, Франция, съобщиха специално за портала PowerIndustry-Bulgaria.com от Френската асоциация на износителите на ядрена енергия, организатор на събитието.

World Nuclear Exhibition ще бъде световната платформа, посветена на всички направления в областта на ядрената енергия, която има за цел да  даде обширни възможности за обмен на информация и потенциални бизнес партньорства в световен мащаб.

"Събитието предоставя шанса на компании от всички направления да покажат своите ноу-хау и умения във всички сфери на индустрията за ядрена енергетика. Това е място за споделяне на опит, с изложбени площи, търговски семинари, приеми и конференции по най-новите разработки и посещения на обекти от конкретен технологичен интерес", коментират те.

WNE ще събере на едно място представители на всички важни международни институции и участници в енергийния пазар, свързани с вземането на решения и наредби за проекти за ядрена енергия: закупуване, инженерингов дизайн, проучване и разработка, управление, проверки, поддръжка, безопасност, околна среда и т.н.  

Организаторите очакват във форума да се включат повече от 400 междунородни изложители.

     
Източник: World Nuclear Exhibition

Ключови думи: World Nuclear Exhibition   ядрена енергетика   енергиен пазар   WNE  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...