Powerindustry Bulgaria  

Европейска среща на високо ниво в областта на нефта и шистовия газ

29.09.2014   |   Предстоящо
 

Второ издание на Европейската среща по въпросите на нефта и шистовия газ на високо ниво ще се проведе на 29 и 30 септември в Лондон.

"Целта на предстоящия форум е да се съберат всички заинтересовани страни и да насочат усилията си към на една успешна индустрия, която предоставя устойчиво бъдеще на Европа", коментират организаторите.

Тазгодишното издание на европейската среща включва и провеждането на изложение за операторите на шистов газ, фирми за услуги и консултации в сектора, което ще даде възможност да представят своята продукция на посетителите и участницитие в събитието.

Конференцията предвижда различни тематични направления, които включват актуални въпроси за добива и проучванията на шистов газ в Европа, сред които прилагането на успешни проекти, представянето на успешни практики за обществена ангажираност, преодоляването на проблемите, застрашаващи околната среда, завършване на процеса на регулиране и др.

С подкрепата на Комисията за опазване на околната среда събитието ще бъде серозно фокусирано върху преодоляването на проблемите по опазване на околната среда в Англия и останалите страни от Европeйския съюз.

     
Източник: Esgos 2014

Ключови думи: Esgos 2014   шистов газ   природен газ   енергетка   добив на газ  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...