Powerindustry Bulgaria  

Овергаз търси доставчик на разходомери и коректори за газ

Тръжна комисия към Овергаз Инк. обявява началото на процедура за избор на фирма доставчик на три вида средства за измерване. Условията на поръчката са в съответствие с утвърдена инструкция за провеждане на търг за избор на доставчик на стока или услуга в системата на компанията.

Необходимото специализирано оборудване е разпределено в три обособени позиции. Първата включва осигуряването на диафрагмени разходомери за газ, втората е за доставка на ротационни разходомери за газ и последната, трета позиция изисква доставка на електронни коректори за обем на газ.

Документацията за участие можете да получите в офиса на Тръжната комисия – гр. София, ул. Филип Кутев, 5 от Донка Буколска, тел. 02/4283 447, всеки работен ден от 9 до 12 ч. и от 13.30 до 17 ч. или по електронна поща, не по-късно от три работни дни преди крайния срок за представяне на предложенията. Тръжните документи се предоставят срещу копие от документ за внесена такса от 240 (двеста и четиридесет лв. с ДДС) лв. по банкова сметка на „Овергаз Инк.” АД в ОББ, клон „Фритьоф Нансен”, ул. „Фритьоф Нансен” 9, гр. София, BIC: UBBSBGSF; IBAN: BG23UBBS 8423 1010 8260 12.

Копие от документа за внесена такса можете да изпратите на факс: 02/962 17 24 или на електронни адреси: donka_g_bukolska@overgas.bg; eniu_kuzmanov@overgas.bg.

"Предложенията да бъдат адресирани до Тръжна комисия към „Овергаз Инк.” АД:  
София 1407, ул. „Филип Кутев” № 5, запечатани в непрозрачен плик и представени от кандидата или от негов пълномощник лично, или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, или чрез куриер", подчертават от Овергаз.

Всички кандидати ще бъдат поканени да присъстват при разглеждане и оценяване на предложенията.

Разходите за закупуване и изготвяне на предложението в съответствие с тръжната документация са за сметка на участниците в процедурата.

Крайният срок за представяне на предложения за участие в откритата процедура – 16:00 часа на 5 юни т. г.

     
Източник: Овергаз

Ключови думи: Овергаз   диафрагмени разходомери   ротационни разходомери   електронни коректори за обем   природен газ   газоразпределение  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Обществени поръчки/Търгове

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииЕкспертноПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...