Powerindustry Bulgaria  

СЕМО представи иновативни решения за енергиен мениджмънт на Булконтрола 2014

03.06.2014   |   Технологии
 

На своя щанд на изложението Булконтрола 2014 в Интер Експо Център, София компанията презентира мрежови анализатори (PM 130 EH PLUS, PM 135 EH, EM 133) на израелската фирма SATEC.

Специалистите от СЕМО са разработили софтуер за енергиен мениджмънт, сред предимствата му е възможността за интегриране на различен набор от мрежови анализатори, електромери и всякакъв тип устройства с комуникационни възможности.

„Платформата дава възможност за изготвяне на справки за зададен период. Потребителите могат да комбинират своите прибори в групи, както и да изготвят извлечения за тях. Друг плюс на WEB базираната система е, че клиентите могат да създават прогнозен график 7 дни напред и да наблюдават разликите на своите прогнози. Софтуерът може да бъде използван за „Billing“ система. Потребителите имат и опция за въвеждане на цени за електроенергия и своевременно отчитане на свои клиенти”, разказаха от компанията.

СЕМО представи и ново поколение свободно програмируеми контролери UniStream с голям набор от разширителни комуникационни възможности от израелската компания Unitronics. Друг акцент в представянето на фирмата бе софтстартерът iStart - производство на Solcon, подобрен с редица иновации спрямо предлаганите на пазара продукти.

     
Източник: СЕМО

Ключови думи: СЕМО   енергиен мениджмънт   мрежови анализатори   SATEC   програмируеми контролери   UniStream   Unitronics   Solcon  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...