Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Разпределние България с бронзово отличие от стандарта ''Инвеститори в хората''

25.06.2014   |   Бизнес
 

ЧЕЗ Разпределение България получи сертификат за втора степен от стандарта "Инвеститори в хората" (Investors in people) и едновременно с това спечели бронзовото отличие от престижния стандарт, съобщават от дружеството.

"От 2 до 6 юни британски експерти проведоха одит на стратегическия мениджмънт, системите за управление на човешки ресурси и работата с партньори и синдикати, както и интервюта с 88 служители, за да получат необходимия доказателствен материал, че дружеството прилага стандарта в своята дейност", коментират от ЧЕЗ Разпределние България.

Стандартът е международно признат в 80 страни и е внедрен в над 40 000 организации с над 10 000 000 служители. Стандартът е създаден във Великобритания през 1991 г. като критерий за сравнение на добрите практики в областта на развитието на човешкия потенциал с оглед на подобряване на бизнеса и е под егидата на Британската комисия по заетостта.

Принципите му са насочени към повишаване на мотивацията и ангажираността на персонала. На свой ред това води до по-голяма удовлетвореност на клиентите и акционерите и осигурява стабилен ръст на приходите.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределние България

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределние България   енергетика   електроразпределение  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...