Powerindustry Bulgaria  

БАН избира фирма за обследване за енергийна ефективност

Българската академия на науките започна процедура за избор на фирма, която да извърши обследване и съставяне на технически паспорти на съществуващи строежи (сгради) и извършване на обследване за енергийна ефективност и съставяне на сертификати за енергийни характеристики на сгради в експлоатация.

Поръчката е разделена на пет обособени позиции, които включват: позиция №1: обследване и съставяне на технически паспорти на 44 съществуващи строежа (сгради и съоръжения); позиция №2 - обследване и съставяне на технически паспорти на пет съществуващи строежа (сгради) недвижими културни ценности с национално значение; позиция №3 - обследване и съставяне на технически паспорти на 24 съществуващи строежа (сгради) с радиоактивно и йонизиращо лъчение, някои от които стратегически обекти за националната сигурност; позиция №4 - обследване за енергийна ефективност и съставяне на сертификати за енергийни характеристики на 15 сгради в експлоатация; позиция №5 - обследване за енергийна ефективност и съставяне на сертификати за енергийни характеристики на 16 сгради в експлоатация с радиоактивно и йонизиращо лъчение, някои от които стратегически обекти за националната сигурност.

Предварителната стойност на поръчката е 550 хил. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 28 август. Пълните условия за кандидатстване са публикувани на сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: ИИТ БАН

Ключови думи: енергийна ефективност   енергийни характеристики   енергийно обследване  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...