Powerindustry Bulgaria  

Schneider Electric планира създаване на Център за върхови постижения в Барселона - 24.07.2014

24.07.2014   |   Начало»Проекти
 

На 22 юли т.г. Schneider Electric официално обяви намерението си за създаване на първия център за върхови постижения, фокусиран върху интелигентните решения за градовете.

„Мисията на центъра в Барселона ще бъде да обедини знанията и опита на компанията в международен мащаб в областта на интелигентните градове. Центърът ще предлага решения, които ще имат икономическо и социално въздействие и ще носят конкретни ползи за гражданите. По този начин ще съдействаме за насочване и подпомагане на градовете по пътя им към новата парадигма в управлението на ефективността и устойчивостта, и развитието на нови бизнес модели”, поясниха от компанията.

"През следващите 40 години ще изживеем една градска технологична революция. Продължаващата концентрация на населението към градовете и нарастващият недостиг на ресурси, ще имат важни последици по отношение на мобилността, качеството на въздуха, здравно обслужване и т.н.”, заяви Хулио Родригес, изпълнителен вицепрезидент на Global Operations в Schneider Electric. "Днес Schneider Electric работи по интелигентни управленски проекти с над 200 градове. С този Център за върхови постижения ще увеличим нашия капацитет за предоставяне на модерни решения за градовете", допълни той.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   център за върхови постижения   Барселона   интелигентни градове  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...