Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про Мрежи подмени част от ключов за промишлеността електропровод в Златарица

13.08.2014   |   Реализации
 

Екипи на Енерго-Про Мрежи, Разпределителен обслужващ център Г. Оряховица – Габрово, извършиха реконструкция на част от електропровод, който доставя електричество до производствени предприятия в град Златарица, област Велико Търново, съобщиха от дружеството.

Ремонтните дейности са обхванали поставяне на нови бетонни стълбове и монтиране на нов усукан изолиран проводник със значително по-голямо сечение от съществуващия алуминиев проводник.

"Реконструкцията на електропровода съществено подобрява сигурността и надеждността на електроразпределителната мрежа в този участък. Използването на усукан изолиран проводник е съвременна технология, при която отпада използването на изолатори. При ъгловите стълбове се влагат опъвателни клеми, които улесняват изпъването на усукания проводник, а при прави участъци поддържащите клеми на стълбовете спомагат за поддържането на проводника в изпънато положение. С новия тип проводник електропроводът е значително по-устойчив на неблагоприятни атмосферни условия. По този начин инвестирането в мрежата стимулира развитието на икономиката в района и подпомага бизнеса", уточняват от Енерго-Про Мрежи.

     
Източник: Енерго-Про Мрежи

Ключови думи: Енерго-Про Мрежи   електропровод   електроразпределителна мрежа   усукани проводници  

Област: Реализации  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...