Powerindustry Bulgaria  

Schneider Electric повиши компетентността на служителите на Merck в енергийната ефективност

 
Програмата Energy University, разработена от Schneider Electric, е избрана от фармацевтичната компания Merck за повишаване на квалификацията на служители й в цял свят в областта на енергийната ефективност.
 
Energy University е безплатна онлайн образователна програма, с включени повече от 350 курса, които осигуряват информация и насоки за подобряване на енергийната ефективност в рамките на една организация, без да обвързват обучаващите се с продукти на конкретна компания. 
 
Merck първи ще използват Energy University като вътрешен инструмент за обучение на своите екипи от Глобална енергийна мрежа за подобряване на захранването и потреблението (GENIUS). Целта е обучените да взимат правилни решения в областта на енергийната ефективност. Онлайн курсовете могат да помогнат на 70 000 работници и служители на Merck да реализират над 30% икономии на енергия в рамките на тяхните сгради и съоръжения.
 
Програмата на Energy University също така предоставя възможност за сертифициране като Professional Energy Manager (PEM), със сертификат, признат от Institute of Energy Professionals. В рамките на платформата от Schneider Electric са създали четири различни пътя за развитие на служители от Merck.
 
"Energy University осигурява необходимите инструменти, за да подкрепи компаниите от всяка индустрия в усилията им ефективно да увеличат знанията и уменията на служителите си по отношение на устойчивото развитие. Това не само ще бъде от полза за околната среда, но е ключово и за успеха на бизнеса", каза Дейвид Рийд, Energy Services Director, Buildings Business, Schneider Electric.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Energy University   енергиен мениджмънт  

Област: Обучения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...