Powerindustry Bulgaria  

Mitsubishi Electric представи нов сайт за енергийна ефективност

17.09.2014   |   Бизнес
 
Mitsubishi Electric представи нов сайт за решения за управление на енергия и енергийна ефективност, съобщиха за Powerindustry-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Mitsubishi Electric у нас. 
 
Сайтът предлага инструменти, помощна документация и решения за намаляване на енергийното потребление в редица сектори, включително автомобилна, хранително-вкусова, опаковъчна, хартиено-целулозна, химическа промишленост, логистика, обработка на материали, металообработване, центрове за данни, складове и други производствени или търговски обекти. Ресурсите са насочени към фасилити мениджъри, мениджъри на предприятия, мениджъри устойчиво развитие и други ръководители в производствения сектор, които отговарят за намаляване на енергийното потребление.
 
"Управлението на енергия може и да не бъде сложно. Защо да не виждате потреблението на енергия в реално време? Да следите етаж по етаж, по отдел, вид оборудване, производство, минута, ден? Това е пълната, интегрирана стратегия на Mitsubishi Electric за управление на енергия. Нашите цялостни продукти и решения са насочени към вашите енергийните предизвикателства, помагат да се намалят разходите, да останете конкурентоспособни и да отговарите на екологичните си цели", споделят от компанията.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Mitsubishi Electric   енергийна ефективност   управление на енергия  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...