Powerindustry Bulgaria  

Революционна концепция на Socomec е сред акцентите в Technical Day на DTS

 
Революционно нов тип система за измерване Digiware, патентована от Socomec, е един от основните акценти в традиционния семинар Technical Day на DTS и партньорите на компанията от Socomec и Shihlin, който се провежда днес в София. Концепцията се представя за първи път в България пред участниците в събитието.
 
"С едно устройство осигуряваме най-високата скорост на събиране и предаване на данните с минимално количество вложени средства и енергия", каза Иван Попов от DTS, който насочи вниманието на присъстващите към предимствата на новата система.
 
В рамките на първия семинарен модул Алеш Йенко, регионален мениджър на Socomec за ECE, представи новата организация в компанията. Винко Божич, мениджър бизнес развитие на Socomec CP разясни възможностите на модулни UPS системи с високо КПД – модулни UPS конфигурации, базирани на високоефективната технология Green Power на Socomec.
 
Джереми Вогт, продуктов мениджър на Socomec PCS EE, показа на публиката новите модели за автоматично превключване на резерва от фамилията ATYS на Socomec.
 
По време на втората част на семинара Хелън Су, регионален мениджър на Shihlin за Европа, ще презентира тайванския производител и неговата дейност в Европа. Оуен Хсу, продуктов мениджър на Shihlin, ще представи автоматични прекъсвачи - въздушни ACB, в лят корпус MCB, модулни MCCB, контактори, дефектнотокови и моторни защити на Shihlin.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Socomec   DTS   Digiware   система за измерване   Shihlin  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...