Powerindustry Bulgaria  

АББ се присъединява към програмата на ООН за енергийната ефективност

30.09.2014   |   Бизнес
 
АББ обяви присъединяването си към глобалните действия по Програмата за околната среда на ООН за подобряване на ефективността на различни видове уреди и оборудване. Компанията ще подпомага реализирането на програмата с предоставянето на експертни знания и опит в енергийно ефективните двигатели и трансформатори.
 
"АББ се вълнува да бъде част от инициативата на ООН и да допринесе за отделянето на икономическия растеж от енергийното потребление и емисии,” каза Улрих Шписхофер, главен изпълнителен директор на АББ. 
 
Първоначално компанията ще споделя ноу-хау, свързано с енергийната ефективност при двигатели и трансформатори, включително опита си с текущи действащи политики, разпоредби и стандарти, както и съвети по потенциални приложения за най-добрите налични технологии.
 
Целта на разработената от ООН програма за околната среда е да се намали глобалното потребление на електричество с около 1500 TWh до 2030 г., което е еквивалентно на 8% от днешното потребление на електричество в цял свят.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   околна среда   ООН   енергийна ефективност  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...