Powerindustry Bulgaria  

Състоя се финалната конференция по проекта ''Енергийна визия 2020''

08.10.2014   |   Събития
 
Финална конференция в рамките на проекта "Енергийна визия 2020 за градовете от Югоизточна Европа" се проведе в София на 2 октомври по време на фестивала "Твоят град е твоята енергия", съобщиха от Столична община. 
 
Конференцията беше открита от Ирина Йорданова, председател на ПК по европейските въпроси и връзки с гражданското общество към СОС. По време на форума бяха представени презентация на инициативата Конвент на Кметовете, както и усилията, които Столична община полага за изпълнението на целите заложени, в Стратегия Европа 2020. 
 
Акцент беше поставен на проектите, които се изпълняват в сферата на енергийната ефективност и внедряването на възобновяеми енергийни източници в общинския сграден фонд. 
 
Сред гостите на конференцията бяха представители на Министерството на икономиката и енергетиката, Министерството на регионалното развитие (Управляващ орган на Програмата за България), областната администрация, представители на всички партньори на Столична община в проекта от Солун, Фермо, Потенца, Загреб, Асоциацията за устойчиво енергийно развитие на Букурещ, Агенгията за енергийно планиране на Марибор, Софийската енергийна агенция СОФЕНА и Фондацията за приложни изследвания и комуникации. 
     
Източник: Столична община

Ключови думи: Енергийна визия 2020   енергийна ефективност  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...