Powerindustry Bulgaria  

Провежда се първото издание на изложението World Nuclear Exhibition - WNE - 15.10.2014

15.10.2014   |   Начало»Събития
 
На 14 октомври в Париж официално беше открито първото издание на международното специализирано изложение за ядрена енергия World Nuclear Exhibition - WNE. В рамките на трите дни на форума компании и експерти от цял свят обсъждат съвременните тенденции и предстоящите стъпки, които са необходими за развитието на сектора.  
 
Форумът, който продължава до 16 октомври се организира от Френската асоциация на износителите на ядрена енергия и съдържа разнообразни конференции, работни срещи и кръгли маси.
 
"Световната платформа World Nuclear Exhibition е посветена на всички направления в областта на ядрената енергия и целта й е да предостави възможности за обмен на информация и потенциални бизнес партньорства в световен мащаб", коментират организаторите.
 
Лектори в различните дни на форума са водещи специалисти в областта на ядрената енергия - представители както на държавни и местни институции, така и на световни компании.
 
"По време на събитието компании от страни по целия свят показват ноу-хау и умения във всички сфери на индустрията за ядрена енергетика", коментират те.
 
WNE ще предостави възможност за вземането на решения и наредби за проекти за ядрена енергия: закупуване, инженерингов дизайн, проучване и разработка, управление, проверки, поддръжка, безопасност, околна среда и т.н.  
     
Източник: World Nuclear Exhibition

Ключови думи: World Nuclear Exhibition   ядрена енергетика   енергиен пазар   WNE  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...