Powerindustry Bulgaria  

ЕVN България проведе девета стажантска програма

 
EVN България проведе девето издание на своята стажантска програма "Младежи с бъдеще". То предостави възможност на 40 младежи от технически и икономически специалности да добият реален професионален опит, съобщиха от компанията.
 
"За тазгодишното издание на програмата беше проявен силен интерес, като бяха получени над 400 кандидатури. През трите месеца на програмата стажантите се запознаха отблизо с дейността на ЕVN България като енергийно и инфраструктурно предприятие. 27 от стажантите специализираха в централни отдели на дружествата от групата на ЕVN България, а 13 проведоха стажа си в различни обслужващи звена на дружеството в Югоизточна България", обясниха от EVN. 
 
От стартирането си през 2006 г. инициативата на ЕVN България "Младежи с бъдеще" е предоставила възможност на 290 студенти да придобият професионален опит, а общият брой на кандидатите за нея до 2014 г. е повече от 2900. 
     
Източник: ЕVN България

Ключови думи: ЕVN България   Младежи с бъдеще   електроразпределение  

Област: Обучения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...