Powerindustry Bulgaria  

Вайд-Бул представи новата серия захранвания PROeco на Вайдмюлер

05.11.2014   |   Технологии
 
Вайд-Бул представи новата серия захранвания PROeco на Вайдмюлер по време на демонстрационната обиколка с инфомобила Moku на германския производител, която стартира на 3 ноември т. г.
 
Мобилният изложбен център на Вайдмюлер е окомплектован с пълна гама продукти на Вайдмюлер. Moku ще бъде на 6 ноември от 9 до 15 ч. в Бургас (паркинга на ул. "Ген. Гурко" № 64, до III поликлиника) и на 7 ноември от 9 до 15:30 ч. в Бизнес парк Варна.
 
"Импулсните захранвания PROeco се отличават с компактна конструкция, висока ефективност и лекота при обслужване. Благодарение на термичната защита, защита от късо съединение и претоварване Вие можете да ги използвате във всяко приложение. Техническите решения на базата на PROeco се отличават с богати защитни функции и възможност за комбиниране както с диодни и капацитивни модули, така и с UPS блокове за изграждане на резервирани захранвания", обясняват от Вайд-Бул.
 
Новата серия захранвания на Вайдмюлер се отличава с възможности за бърза диагностика на състоянието, с компактни размери, висока енергийна ефективност и надеждност.
 
"Трицветният LED и интегрираното реле облекчават анализа на състоянието и грешките при внедряване и при експлоатация. С дълбочина от само от 120 mm PROeco са удобни за монтаж и в най-малките шкафове. Компактната им форма спестява до 50% от мястото в шкафа и предлага бърза диагностика на състоянието. С  КПД до 93% и малки загуби на празен ход се гарантира малка консумация на енергия и дълъг живот. PROeco импулсното захранване работи надеждно в широк температурен диапазон от -25 °C до +70 °C и с висока  стойност на средното време на безотказна работа - повече от 500 000 часа", допълват от Вайд-Бул.
     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Вайдмюлер   Weid-Bul   Weidmüller   Weidmueller   Moku   PROeco   импулсни захранвания  

Област: Технологии  

Енерджи ревю

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...