Powerindustry Bulgaria  

Иновации в областта на енергията са във фокуса на European Utility Week 2014

05.11.2014   |   Бизнес
 
Иновациите в областта на енергията са една от основните теми на специализираното изложение и конференция European Utility Week 2014, което се провежда от 4 до 6 ноември в Амстердам. 
 
Събитието събира на едно място специалисти от високите нива в областта на изграждането и сигурността на енергийните мрежи, производството на енергия от възобновяеми енергийни източници, изграждането на унми домове и градове и др. 
 
"Иновациите извеждат на преден план в глобалния дневен ред въпросите в областта на енергията и са от ключово значение за намеренията на Европа да се създаде конкурентноспособна, сигурна и нисковъглеродна икономика", смятат организаторите на форума. 
 
Конферентната програма включва повече от 300 водещи лектори, които обхващат всички основни направления и актуални въпроси за сектора. Въведеният за първи път трети конферентен ден съдържа стратегическа програма и програма за разглеждане на конкретни практически казуси. 
 
"С новия интерактивен формат, който се въвжеда през настоящата година, с по-големия брой участници и лектори, които представят успешни примери, двете програми обещават да предоставят полезно и практически приложимо съдържание на експерти от всички нива в областта на комуналните услуги", допълват организаторите.
     
Източник: European Utility Week

Ключови думи: European Utility Week   умни домове  

Област: Събития  

Енерджи ревю

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...