Powerindustry Bulgaria  

Русенският университет търси доставчик на електроенергия

Русенският университет "Ангел Кънчев" започна процедура за избор на фирма, която да извършва доставката на нетна електрическа енергия на ниво средно напрежение и избор на координатор на балансираща група при условията на либерализиран пазар за нуждите на висшето учебно заведение.
 
Изпълнението на поръчката включва изготвяне на дневни почасови товарови графици и покриването на техните небаланси и параметрите за тяхното формиране за срока на договора от страна на изпълнителя. В задълженията на избраният изпълнител ще влиза и изпращането на почасовите дневни графици за доставка на ЕСО, в съответствие с разпоредбите на ПТЕЕ. Ангажименти ще бъдат поети и за своевременно администриране на графиците и обмен на информация с ЕСО, координиране и балансиране на количествата нетна електрическа енергия, регистриране на графици за доставка на електроенергия през уеб портал и др.
 
Прогнозното количество електрическа енергия, което ще се доставя за срока на договора, е 2100 МWh и е определено на база консумираната енергия през последните 12 месеца. 
 
Предварителната стойност на поръчката е 352 хил. лв. без ДДС.
 
Крайният срок за за подаване на оферти за участие е 9 декември. Подробности за условията на процедурата са публикувани на сайта на АОП.
     
Източник: АОП; снимка: РУ "Ангел Кънчев"

Ключови думи: нетна електрическа енергия   СрН   РУ "Ангел Кънчев"  

Област: Обществени поръчки  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...