Powerindustry Bulgaria  

Започна третото издание на инициативата ''Стани стипендиант на ЧЕЗ''

26.11.2014   |   Кариери
 
ЧЕЗ отново предоставя стипендии на талантливи ученици от технически и икономически гимназии, съобщават от дружеството. Третото издание на конкурса "Стани стипендиант на ЧЕЗ" се провежда под патронажа на Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, и е част от Националния календар на ученическите състезания на Министерството на образованието и науката.
 
В началото на този месец представители на компанията се срещнаха с ученици от технически и икономически гимназии на територията на Западна България, за да предоставят информация за състезанието. Конкурсът се провежда в три кръга сред ученици от направления „електроенергетика“ и „икономика“ в професионалните гимназии. Финалистите ще станат известни през март 2015 г.
 
„Българският енергиен сектор има нужда от интелигентни, амбициозни и талантливи специалисти и може да им предложи много и разнообразни предизвикателства и възможности. Чрез този конкурс се надяваме да стимулираме младите хора да развиват своя потенциал в България“, заяви Петър Докладал на специално събитие в Националната търговско-банкова гимназия.
 
Дружеството създаде специална интернет страница stipendiant.com, на която може да бъде намерена актуална информация за конкурса.
     
Източник: ЧЕЗ България

Ключови думи: Стани стипендиант на ЧЕЗ   електроенергетика   ЧЕЗ България  

Област: Обучения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...