Powerindustry Bulgaria  

Enertec 2015 ще се проведе през януари в Лайпциг

27.01.2015   |   Предстоящо
 

Предстоящото издание на международното търговско изложение за производство, дистрибуция и съхранение на електроенергия Enertec ще се проведе от 27 до 29 януари 2015 г. в Лайпциг, Германия.

"Форумът представя последните технологии и иновативни услуги, насочени към ефективна и перспективна енергийна и инфраструктура. Изданието през 2015 г. ще се фокусира върху децентрализираното производство на енергия, както и взаимодействието му с модерните централизирани решения", обясняват организаторите на събитието.

Според тях през следващата година ще има възможност за постигането на близка връзка с международното изложение TerraTec, което се провежда едновременно и подпомага изграждането на взаимодействие между енергийния и сферата за опазване на околната среда.

Сред основните тематични направления, които ще бъдат предаставени по време на предстоящото изложение, ще бъдат гъвкавостта на енергийните системи, енергийната ефективност и възможностите на енергийния пазар - предлагане, предизвикателства, развитие.

     
Източник: Enertec 2015

Ключови думи: Enertec 2015   TerraTec   енергийна ефективност  

Област: Енергетика   Предстоящо  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...