Powerindustry Bulgaria  

Българска делегация на Distrubutech 2015 в Сан Диего

03.02.2015   |   Предстоящо
 

Български компании имат възможност да участват в национална делгация на изложението за технологии за пренос и разпределение на електроенергия Distrubutech, което ще се проведе между 3 и 5 февруари т. г. в Сан Диего, Калифорния, съобщават от търговския отдел към посолството на САЩ у нас.

Сред темите на Distrubutech са: енергийна ефективност, системи за автоматизация и контрол, интелигентни електромери, експлоатация и надеждност на системите за пренос и разпределение, съоръжения за доставка на електроенергия, технологии за енергийно управление в търговията и индустрията, както и ВиК технологии. В програмата на изложението са включени конференции, специализирани семинари, информационни срещи, технически посещения. Събитието е насочено както към компании от областта на газоразпределението, ВиК, електроснабдяването, така и към фирми, специалзирани в сферата на енергийна ефективност на сгради и съоръжения, както и към IT консултанти.

За въпроси относно американска виза и официалното посещение обърнете се към Емилия Танева, тел. 0888 386 193; 029395770 от посолството на САЩ. Крайният срок за записване в групата е 19 януари 2015 г.

     
Източник: Посолство на САЩ; снимка: PennWell

Ключови думи: Distrubutech   електроразпределение   разпределение на електроенергия  

Област: Бизнес  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове