Powerindustry Bulgaria  

EVN България получи удостоверения за насърчаване на енергийната ефективност

04.02.2015   |   Бизнес
 
EVN България получи признание за дейността си по насърчаване на енергийната ефективност, спестяването на енергия и намаляването на вредните емисии, съобщават от дружеството. 
 
Компанията получи от държавната Агенция за устойчиво енергийно развитие (АУЕР) удостоверения за спестена енергия и по-малко отдадени вредни емисии от детска градина ОДЗ №4 „Калина Малина” в кв. Ветрен, гр. Бургас. 
 
"Спестяванията станаха възможни, след като през 2012 г. EVN България дари средства за реновирането на двете сгради на детската градина и прилагането на мерки за енергийна ефективност. Насърчаването на енергийна ефективност е сред основните приоритети на EVN България, включващи клиентски инициативи, насърчителни кампании и партньорства с институции и обществени организации и инвестиционни дейности", коментират от дружеството.
 
Една от добре приетите инициативи на EVN България, които подкрепят политиката за насърчаване на енергийната ефективност, е шестото издание на програмата за обучение на ученици в разумно използване на енергийните ресурси и опазване на природата.
     
Източник: EVN България

Ключови думи: EVN България   енергийна ефективност   АУЕР   вредни емисии  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...