Powerindustry Bulgaria  

IGE+XAO представи нови версии на SEE Electrical и SEE Electrical Building

05.02.2015   |   Бизнес
 
През последните няколко месеца френската компания IGE+XAO попълни своето продуктово предлагане на PLM и CAD продукти и засили присъствието си на атрактивни пазари чрез нови иновативни продукти и значими постижения, съобщиха за Powerindustry-Bulgaria.com от компанията.
 
IGE+XAO пусна на пазара най-новата версия на софтуерното приложение SEE Electrical и SEE Electrical Building - лесен за използване и професионално ориентиран софтуер за електропроектиране на сградни инсталациии, генериращ надеждна документация. Интегрираната DXF/DWG/DXF среда позволява импортиране на архитектурни планове, както и последващ експорт в DWG формат. 3D визуализацията позволява на клиентите лесно и бързо да се ориентират и да проследят разположението както на отделните компоненти, така и на окабеляването в инсталацията.
 
Компанията представи и SEE Web Catalogue - нова услуга, позволяваща на потребителите да теглят уеб каталози на електротехническо оборудване и да ги използват директно в софтуера.
 
Два нови пакета на IGE+XAO допълват предлагания PDM софтуер: SEE Project Manager LT - интуитивен софтуер за управление на техническа документация, който представлява удобно решение за екипна работа и оптимизиране на инвестициите, както и SaaS (Software as a Service) решението SEE Project Manager in the Cloud, позволяващо управление и споделяне на проекти и електротехнически данни чрез интернет.
 
IGE+XAO ще предложи на пазара и SEE 3D Electrical - ново 3D обкръжение, посветено на проектирането и поддръжката на електрически системи, което скоро ще бъде интегрирано с разнообразни софтуерни решения на групата, и по-специално с модулите SEE Electrical Expert Panel (проектиране на ел. табла и шкафове), Synoptic (синоптично окабеляване) за SEE Electrical Cabinet Layout.
     
Източник: IGE+XAO

Ключови думи: IGE+XAO   SEE Electrical   SEE Electrical Building   SEE 3D Electrical   електроинсталации   eлектропроектиране  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...