Powerindustry Bulgaria  

Обучение за Сертифициран европейски енергиен мениджър

22.10.2015   |   Предстоящо
 

През ноември 2015 г. стартира сертифициращо обучение „Европейски Енергиен Мениджър“, организирано от WIFI BULGARIA. "Това е първата и единствена международна сертифицираща програма в България в областта на енергийната ефективност и мениджмънт, разработена по проект EUREM (European Energy Manager) и съфинансирана по програма „Интелигентна енергия Европа“ на Европейския съюз (ЕС).

Обучението за Европейски Енергиен Мениджър,унифицирано по стандарт на програмата EUREM®, се прилага успешно в 13 Европейски страни и 27 държави в световен мащаб.
Ключово предимство на обучението за Европейски енергиен мениджър е сертификацията, която дава възможност на всеки успешно завършил програмата участник да получи международен сертификат, който поради широкото разпространение на програмата, се признава в Европа, Южна Америка, Африка и Азия.

Обучението за Сертифициран европейски енергиен мениджър е обучителна програма, която съчетава австрийски и немски практики и ноу-хау в сферата на енергийната ефективност. Обучението обхваща 3 основни аспекта по темата: ефективни енергийни технологии, оперативно управление на енергията и енергиен мениджмънт, и повишаване на енергийната ефективност и намаляване на разходите за енергия.

За повече информация и желание за участие можете да се свържете с организаторите ВИФИ България или на сайта на програмата „Европейски Енергиен Мениджър“ EUREM.

     
Източник: WIFI BULGARIA

Ключови думи: WIFI Bulgaria   ВИФИ България   EUREM   European Energy Manager  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...