Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ и ТУ София разширяват сътрудничеството си - 17.02.2015

17.02.2015   |   Начало»Бизнес
 
ЧЕЗ и Техническият университет в София планират да разширяват сътрудничеството си и да участват като партньори в европейски проекти и програми за интелигентен растеж. 
 
Това стана ясно след среща между Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, и академичното ръководство на ТУ София. Целта на срещата беше да се обсъди съвместната дейност за популяризиране и подобряване на ефективността на сектор енергетика.
 
Ректорът проф. Георги Михов приветства ръководството на компанията за готовността да предостави кариерно развитие на студентите.
 
"За нас е важно да подадем ръка на младите и талантливи хора, да им дадем възможност за професионално развитие в сферата на енергетиката. Винаги сме се стремили към партньорски взаимоотношения с институциите. Кооперираме своите усилия, според ресурса и възможностите си, за съвместно участие в европейски програми и инициативи, както и в научноизследователската дейност", заяви Петър Докладал.
 
През последните 3 години общо 77 студенти на ТУ София са били на стаж в различни звена и дирекции на ЧЕЗ, а 33 от тях са били назначени на постоянна работа след завършената практика. Около 100 служители на ЧЕЗ са повишили квалификациите си в магистърските програми на университета.
 
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   ТУ София   Петър Докладал  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...