Powerindustry Bulgaria  

IGE+XAO лансира на пазара пакета SEE Electrical Freedom Next

18.02.2015   |   Бизнес
 

IGE+XAO представи пакета SEE Electrical Freedom Next, който включва едногодишен абонамент за използване на софтуера за електропроектиране SEE Electrical V7R2, съобщиха за Powerindustry-Bulgaria.com от компанията.

"По функционалност и възможности SEE Electrical Freedom Next не се различава от SEE Electrical V7R2. Разликата е в по-ниската цена на пакета и в периода на използване, който тук е едногодишен. За да се поднови използването на продукта след изтичане на едногодишния период, лицензът трябва да се поднови за още една година", информират от IGE+XAO.
 
Новата оферта на френската компания предлага достъп до най-новите функции на CAD приложението за проектиране SEE Electrical V7R2, както и възможност за неограничена техническа поддръжка. Сред предимствата на продукта са постоянна актуализация, лесна поръчка, гъвкава оферта, която се адаптира към потребностите и бюджетите на компаниите.

Пакетът SEE Electrical Freedom Next се предлага на пазара в три версии, насочени към покриване на разнообразните изисквания на потребителите: SEE Electrical Basic, SEE Electrical Standard и SEE Electrical Advanced.

Повече информация за продукта и начините за поръчка може да намерите на сайта на IGE+XAO.

     
Източник: IGE+XAO

Ключови думи: IGE+XAO   SEE Electrical Freedom Next   SEE Electrical V7R2   електропроектиране   CAD приложения  

Област: Технологии  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...