Powerindustry Bulgaria  

Gastech Студентска програма започна приема на кандидатури

 

Gastech Студентска програма започна приемането на кандидатури. "Започналата през 2006 г. студентска програма е ключова част от развитието на Gastech, целяща представянето пред завършващите студенти глобалната газова индустрия. Програмата включва еднодневна програма с пълен достъп до организираната годишна конференция и изложение на газови технологии", разказват организаторите.

Целите на тази програма са засилване на развитието на следващото поколение лидери в енергийната индустрия, както и възможност за студентите да осъществят връзка с професионалисти от индустрията.

Програмата дава възможност на студентите за придобиване на ключови индустриални познания във връзка с програмата на конференцията, за установяване на връзка с колеги, професионалисти и предприемачи, както и за придобиване на опит от първа ръка.

Избраните студенти получават:

  • Безплатен делегатски пропуск за Gastech Singapore 2015 и свободен вход за всички Gastech конференция и изложения, както и допълнителни избрани събития;
  • Индивидуална еднодневна програма и специална сесия на 28 октомври т. г.;
  • Сертификат за участието;
  • Придобиване на доживотно членство на Алумни студентската програма;
  • Виртуална мрежа - достъп до форуми, свързващи студенти и завършили, както и старши експерти;
  • Виртуално наставничество в специална секция от лидери.

Критериите към кандидатите са да бъдат студенти последна година или една година след завършването, да са без договорни задължения към други компании към момента на кандидатстването и да участват за пръв път в студентската програма на Gastech.
Важно е преминатото обучение да е по специалност в енергийния сектор - бизнес, инженерство, икономика, финанси, право или други свързани специалности.

Желаещите да участват да изпратят две резюмета на тема "Как виждате природния газ и LNG секторът в следващите десет години" (до 500 думи) и "Обяснете защо искате да участвате в студентската програма на Gastech" (до 250 думи).

Подаването на кандидатури е до края на месец април т. г.

     
Източник: ТУ София

Ключови думи: Gastech   газова индустрия   студентски програми  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...