Powerindustry Bulgaria  

Излезе от печат новото издание на Енерджи Инфо БГ

04.03.2015   |   Бизнес
 

Излезе от печат годишният алманах на българската енергетика Енерджи Инфо БГ 2015. Изданието предоставя детайлна каталожна информация за фирмите, работещи в сектор Енергетика, както и позициите на отговорни институции и водещи браншови организации относно актуалното състояние, проектите и предизвикателствата на енергийния пазар у нас.

В тазгодишното издание на Енерджи Инфо БГ министърът на енергетиката Теменужка Петкова очертава накратко целите и приоритетите на МЕ за 2015 г. Алманахът включва и изявления на Камен Колев, заместник-председател на Българска стопанска камара с ресор енергетика, и Ивайло Алексиев, изпълнителен директор на Агенцията за устойчиво енергийно развитие.

В годишния алманах "Енерджи Инфо БГ - Кой кой е в българската енергетика?" 2015 можете да прочетете още позциите на представители на EVN България, Асоциацията на българските енергийни агенции, Асоциацията на производителите на екологична енергия, Асоциацията на търговците на електроенергия в България.

Изданието представя и позициите на Българска асоциация за биомаса, Българска ветроенергийна асоциация и Българска фотоволтаична асоциация по отношение на бъдещите възможности и предизвикателства пред енергийния сектор в България.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Енерджи Инфо БГ   Годишен алманах на българската енергетика   Министерство на енергетиката   БСК   АУЕР   EVN България   АБЕА   АПЕЕ   АТЕБ   БАБ   БГВЕА   БФА  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...