Powerindustry Bulgaria  

DTS предлага на пазара иновативен комутатор Socomec

10.03.2015   |   Технологии
 

Фирма DTS - Цифрови Преносни Системи, изключителен дистрибутор и сервизен център на Socomec за България, предлага на пазара нов комутатор за автоматично включване на резерва (АВР), съобщиха от офиса на компанията.

"Комутаторът е от вида „changeover“ и функционира в непостигнатия досега диапазон на комутираните токове от 4000 А до 6300 А. При комутацията този трипозиционнен превключвател преминава от синусоидата на единия електрозахранващ източник през нулата към синусоидата на другия електрозахранващ източник. При това консуматорите се предпазват от шоковите претоварвания, дължащи се на резонансни процеси в резултат от наличието на реактивни товари в дистрибуцията. Възможно е да комутира електрозахранването от един от два трафопоста към товарите, от трафопост или дизелгенератор към товарите или от два дизелгенератора (основен и резервен) към тях”, разказаха от DTS.

„Само един от нашите конкуренти на пазара предлага трипозиционен АВР от вида „changeover“, който да не е изграден с контактори или автоматични прекъсвачи. Той обаче достига до 3000 А, като обезпечава възможност за комутиране на електрозахранващи източници с мощности максимум до 1250 kW, докато новият АВР на SOCOMEC модел AtyS-dH е в състояние да резервира електрозахранващи източници (трафопостове, генератори) с мощности, достигащи до 2500 kW (2,5 MW)”, допълниха от компанията.

     
Източник: DTS - Цифрови Преносни Системи

Ключови думи: DTS   комутатор   Socomec   AtyS-dH  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...